Műsorvezetői szolgáltatás

- konferanszié, moderátor, speaker

Host for Hire

TEDx-től a Sziget Nagyszínpadig

Az önkifejezés megszállottjaként keresem a legkülönbözőbb kommunikációs kihívásokat. Legyen szó szakmai rendezvény komoly témájának gördülékeny kibontásáról, vagy sok ezer fős tömeg változatos éltetéséről, engem mindig ugyanaz motivál: a fellépők és a közönség összekapcsolódjanak, az ügyfél és a kollégák pedig nyugodtan végezhessék a munkájukat. Megbízásaim során angolul és magyarul is működöm.


Munkásságom egy részét a kreatív ipar és az ügynökségi világ határozza meg. Márkaaktivitások, konferenciák, ügyfélpartyk, sajtótájékoztatók, kerekasztal beszélgetések – a fél életemet accountok és rendezvényszervezők, PR-esek és social média menedzserek között töltöm. Könnyedén igazodom az ügyfélközpontú szemlélethez, rutinosan kapcsolódom más alvállalkozókkal.

Mesélj a rendezvényedről, kérj ajánlatot.

Metropolitan Egyetem, a szakmai bölcső

Trénerként és oktatóként

Mesterkommunikátor és posztgrad tréneri diplomám megszerzése után oktatóként és fejlesztő szakemberként tértem vissza a METU-ra. A juniorok kísérése folyamatosan éberen tart az újdonságokat illetően. A retorikai felkészítők során a szerepléssel kapcsolatos tapasztalataimat adom át nekik, portfólió- és együttműködési tréningeken pedig a munkaerőpiacra és a csapatmunkára készítem fel őket.

Ha rám bíztad a közönséget, jöhet a csapatod is!

Trénerként olyan témák foglalkoztatnak, mint az együttműködés, az asszertív kommunikáció, a konfliktuskezelés, szervezetfejlesztés és a retorika. Célom, hogy bizalmat szavazzanak nekem az olyan cégek, akikkel műsorvezetőként már korábban együttműködtem, így ismerős arcot kapnak a kollégák a kompetenciafejlesztő foglalkozások során.

Kérdezz-felelek

Semmiképp sem kérek fixen megírt, prózai szöveget. Jegyzetből, vázlatból dolgozom, az alapján építem fel az élő beszédemet a színpadon. A programterv mellett egyszerű brief-re van szükségem.

Budapesti vagyok, de rendszeresen járok vidéki helyszínre is. Időnként pedig egészen extrém küldetéseim vannak. Így vezettem sífesztivált az Alpokban és konferenciát Bécsben.

Számomra mindkét szerep a retorika gondozásáról szól, függetlenül attól, hogy én szerepelek, vagy másokat készítek fel. A cél a természetes önkifejezés és a közönséggel való minőségi kapcsolatteremtés. A két szerep kiegészíti és hitelesíti egymást, hiszen mind a gyakorlatban, mind az elméletben folyamatosan tesztelem magam.

Kárpáti Rebeka és Bárány Bence a kedvenceim. Rebeka rutinos médiaszereplő, akivel több nagyszabású rendezvényen vettünk részt, remekül hozzuk a női-férfi dinamikát. Bence pedig díjazott slammer, a Vates projekt alapítója. A művészi érzékenysége és kreativitása remekül egészíti ki az én karakteremet.

Ha szeretnéd erősíteni a rendezvényedet nem csak profi, de fesztelen műsorvezetővel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Visszahívási adatok
Miben segíthetek?
Honnan hallottál rólunk?
Részletek