Barion Pixel

Why Workshop

Miért éppen ti?

Why Workshopokon keresztül arra törekszem, hogy Simon Sinek Aranykörének segítségével kiderítsem veletek, miért csináljátok amit csináltok, milyen hatással vagytok a világra és miért kellene, hogy ez bárkit is érdekeljen? Történetmesélésen keresztül felelevenítjük a legfontosabb pillanataitokat, mintáitokat és megfogalmazzuk az igazi, marketing sallangtól mentes mozgatórugóitokat!

Kezd a Miérttel!

01

Simon Sinek, az egyik legnézettebb TED előadó új alapokra helyezte a víziók és küldetések artikulációját. Modellje nem pszichológiai tételekre, hanem tiszta biológiára épít. Eszerint minden sikeres márka, vezető, influenszer ugyanúgy kommunikál, ez pedig tökéletesen szembehelyezkedik azzal, ahogy az átlag ember mesél magáról. Az átlagos személy és csapata a MIVEL kezdi, ami egyértelmű, és talán kitér a HOGYANRA, ami kevés utánajárást igényel. A MIÉRTET viszont kevesen képesek artikulálni. Az inspiráló személyek és csapatok nem csak egyszerűen képesek erre, de minden esetben ezzel is kezdik!

02

Az Aranykör rétegei megegyeznek agyunk kérgeivel. Az évmilliók során kiépülő neo-cortex, az agyunk fiatalabb része felel a racionalitásért és a nyelvért, azonban nem itt, hanem sokkal mélyebben, az ősi limbikus agyban található a viselkedés irányítás. Erre pedig csakis érzelmekkel és megfelelő üzenetekkel lehet hatni. A Why Workshop az ide célzó üzenetet fogalmazza meg.

03

A Why Workshop egy 5 órás küldetés, melynek során történetek felemlegetésével derítjük ki, mi teszi a csapatotokat igazán egyedivé. Fontosak a meghatározott célok és technikák, ezek azonban sokszor marketinges üzenetként hatnak és képzelt erényeket sorakoztatnak fel. Ezzel szemben a Why Workshop csakis a valódi tapasztalatokra és következményekre épít, így kizárt, hogy hiteltelen, unalomig ismételt üzenetekig jussunk.

04

Ha szeretnél egy új belső és külső kommunikációs eszközt, üzenetet szerezni a csapatodnak, vagy saját magadnak, meséld el az igazán fontos történeteket és a bennük betöltött szerepeteket. A MIÉRT üzenet sokat lendít honlap szövegezésen, toborzáson és PR üzenetek megfogalmazásában.

Ajánlatkérés

Miben segíthetek?
A rendezvény részletei
Visszahívás adatok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer