Kommunikációs tréner

Partnerek:

Kommunikáció mindenekfelett!

Az egyik legizgalmasabb kommunikációs küldetés számomra egy csapat fejlesztése, kísérése. Ősidők óta élünk szervezetekben. A törzsektől a modern cégekig az alapvetések nem, de a körülmények rengeteget változtak. Azok a vezetők és cégek, melyek megfelelő teljesítményben bíznak, nem engedhetik meg maguknak, hogy figyelmen kívül hagyják a csapatkohézió fejlesztését. A pszichológiai biztonságban dolgozó munkatársak jobb teljesítményt nyújtanak, a bátran kommunikáló kollégák pedig többet tesznek a közös fejlődésért. Trénerként és tanácsadóként kész vagyok kideríteni, milyen típusú segítségre van szükségetek, hogy aztán közösen haladhassunk tovább.

01

Csapatra szabva, dobozok nélkül

Különböző szervezeti kultúrák léteznek. Van olyan társaság, ami a laza, játékos fejlődési lehetőségeket keresi csapatépítő játékok keretein belül. Mások a mélyebb pszichológiai merülésekben hisznek és vannak olyanok is, akik gyakorlatias példafeladatokon keresztül látják a világot. Számomra alapvetés, hogy minden tréning és tanácsadás a társaság igényeihez legyen igazítva, hogy soha többet ne csalódjanak a fejlesztésükre szánt időben, emberekben.

02

Asszertív kommunikáció

Az indulatáttételektől, feszültségpontoktól, rivalizálásoktól és sértődésektől hemzsegő csapatok nem hozhatják ki magukból a maximumot. A megfelelő foglalkozások felszínre emelhetik és átalakíthatják ezeket az egészségesebb légkör érdekében. A konfliktuskezelési, önismereti modellek segítenek a kollégáknak, hogy jobban megértsék a helyzetüket és felismerjék: nincsenek egyedül a problémáikkal.

03

Előadástechnika

A kommunikáció nem csak a csapat belső életéről, de helytállásáról, külső küldetésekről is szól. Retorikai előkészítőkkel, workshopokkal elérhetjük, hogy a prezentációra, tárgyalásra készülő csapattagok felkészültebbek és motiváltabbak legyenek. Mit gondolnak a szereplésről? Hogyan viszonyulnak a nyilvánossághoz, milyen kapcsolódó gyermekkori élményeik vannak? Sok összetevős téma ez, aki viszont időt és energiát szán arra, hogy kiismerje magát, biztos előrelépést ér el.

04

Why Workshop avagy miért éppen ti?

Why Workshopokon keresztül arra törekszem, hogy Simon Sinek Aranykörének segítségével kiderítsem veletek, miért csináljátok amit csináltok, milyen hatással vagytok a világra és miért kellene, hogy ez bárkit is érdekeljen? Történetmesélésen keresztül felelevenítjük a legfontosabb pillanataitokat, mintáitokat és megfogalmazzuk az igazi, marketing sallangtól mentes mozgatórugóitokat.

05

Kik vagytok? Ismerjétek meg magatokat!

A diverzitás sokat lendíthet egy csapat életében, de mások megismeréséhez elengedhetetlen saját karakterünknek a tisztán látása. Tesztek és gyakorlatok, modellek és példák széles spektruma várja, hogy pontosabb képet adjon a csapat tagjainak. Megfelelő bizalmi körben felismerhetjük a csapatban meglévő személyiségtípusokat, hogy tudatosabban és eredményesebben működjetek együtt.

Ajánlatkérés

Miben segíthetek?
A rendezvény részletei
Visszahívás adatok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer