Szűcs Gergely

“Helyzetbe hozok másokat, hogy kényelmesen fejezhessék ki magukat a különböző kommunikációs kihívások során”
01

TEDxtől a Sziget Nagyszínpadig.

Az önkifejezés megszállottjaként keresem a legkülönbözőbb kommunikációs kihívásokat. Legyen szó szakmai rendezvény komoly témájának gördülékeny kibontásáról, vagy sok ezer fős tömeg változatos éltetéséről, engem mindig ugyanaz motivál: hogy a fellépők és a közönség összekapcsolódjanak, az ügyfél és a kollégák pedig nyugodtan végezhessék a munkájukat. Műsorvezetéseim és tréningjeim során angolul és magyarul működöm, a konferálások mellett pedig trénerként is dolgozom.

04

Metropolitan Egyetem, a szakmai bölcső. Trénerként és oktatóként.

Mester kommunikátor és posztgrad tréneri diplomám megszerzése után oktatóként és fejlesztő szakemberként tértem vissza a METU-ra. A juniorok kísérése folyamatosan éberen tart az újdonságokat illetően. Retorikai felkészítők során a szerepléssel kapcsolatos tapasztalataimat adom át nekik, portfólió és együttműködési tréningeken pedig a munkaerőpiacra és a csapatmunkára készítem fel őket.

05

Ha rám bíztad a közönséget, jöhet a csapatod is!

Trénerként olyan témák foglalkoztatnak, mint az együttműködés, az asszertív kommunikáció, a konfliktuskezelés, szervezetfejlesztés és a retorika. Célom, hogy bizalmat szavazzanak nekem az olyan cégek, akikkel műsorvezetőként már korábban együttműködtem, így ismerős arcot kapnak a kollégák a kompetenciafejlesztő foglalkozások során.

06

Közösség. Média.

Facebook LIVE és Instagram takeoverek során egészen elképesztő oldalakon és eseményeken jártam, a YouTube csatornámmal pedig pszichológiai és filozófiai kérdéseket járok körbe filmes hasonlatokon keresztül. A Sziget-Sound-VOLT-Strand tengelyt végig járva világsztárokkal készítettem interjút, popkulturális metaforáimon keresztül pedig könnyen bizonyíthatom a különböző közönségeknek, hogy egy nyelvet beszélünk.

Videó lejátszása

Metaszkóp

Hosszútávú célom, hogy széles körben népszerűsítsem a kommunikációval és önimserettel kapcsoaltos tanakat. Imádom a filmeket, sorozatokat és képregényeket. Magától értetődőnek tűnik, hogy a kettő házasításával meséljek pszichológiai és szociális jelenségekről, vagy csak artikuláljam a rajongásomat. Ha ezek a közül a témák közül érintett vagy valamelyikben, tekintsd meg a YouTube csatornámat, a Metaszkópot.

Podcast

Hát így!

Podcast sorozatomban különböző, társadalmunkat befolyásoló kérdésekre keresem a választ. Első körben arra keresem a választ, hogyan változik a közösségi média, és hogyan változtat meg minket? Vendégeim különböző területekről érkeznek és szakmájukon, saját élményeiken keresztül mesélnek nekünk. Hallgass bele bátran!

Ajánlatkérés

Miben segíthetek?
A rendezvény részletei
Visszahívás adatok

Hallgass bele a legújabb adásba!

Válaszd ki hozzá a kedvenc lejátszódat!