Nagy Kata

Ha női műsorvezetőre van szükséged, megtaláltad!
A profi színésznő, aki kellő lendülettel és bájjal a legkülönbözőbb rendezvényeket viszi el a vállán, sok különböző helyzetet járt meg a Metorika zászlaja alatt. A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának állandó szereplője, több színtársulat vezető tagja. A rendezvényed új arca.

01

Női energia.

Mi a közös John Newmanben a Strand fesztiválról, XYban a FINA szurkolói zónájából, vagy épp fiatal divattervezőkben a METU lookról? Ugyan abban a kényelmes helyzetben találták magukat: Kata konferálta őket, készített velük interjút, a karizmatikus műsorvezető pedig a legfeszültebb helyzetekbe is könnyed lazaságot és biztonságérzetet tudott csempészni.

02

Instagram Street Style

Kata szarkasztikus bája, gyönyörű kisugárzása egyre fejlődő Instagram profiljában csúcsosodik ki. A belvárosi élet és falusi gyökerek, a posztmodern női ideálnak való megfelelés és fesztelen étel-ital rajongás önellentmondásossága teszi többek között egyedivé a történetét, miközben állkeresős settekben tölti mindennapjait. Márkaüzeneted vagy kampányod itt hiteles megjelenésre számíthat.

03

Technika

Nem minden élő műsor a rohangálásról és függöny mögé pillantásokról szól. Ha klasszikus interjúműsorban gondolkodtok, megfelelő videó és hangtechnikával települünk ki, hogy minden adott legyen a szakértői státusz erősítéséhez, a vendégek történeteinek elmeséléséhez.

Ajánlatkérés

Miben segíthetek?
A rendezvény részletei
Visszahívás adatok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer