Barion Pixel
01

ÉLŐ-ben kapcsolunk!

Bizonyos helyzetekben nem elég a színpad előtt összegyűlteket köszönteni és gondolni kell a képernyő előtt figyelőkre is. LIVE bejelentkezésekkel nyitottá tehetünk bármilyen eseményt, hogy Facebookról, Instagramról is könnyen kapcsolódhassanak a követőitek.

02

TAKE-OVER és LIVE riporter

A közösségi média felületeitek megszállójaként nyakunkba vehetünk különböző eseményeket, megmutathatunk kulissza titkokat. A Sziget-VOLT-SOUND oldalakon világsztárokkal készítettünk interjút, a FINA nemzetközi oldalán háttér infókat és szereplőket mutattunk be. Gimballal és megfelelő internetes hálózattal semmi nem marad előttünk rejtve.

03

Történetmesélés felsőfokon!

A takeover-ekkel nem csak élőzéseket, de a story készítéseket is a következő szintre emelhetjük. Ha szeretnétek Instagramon a legérdekesebb szögeket, történéseket és helyzeteket megmutatni, ha biztatni kell a követőket, hogy szavazzanak, kérdéseket tegyenek fel, hagyjátok ránk a storykat az adott projektre, eseményre, mi pedig elmesélünk minden fontos részletet.

04

Technika

Nem minden élő műsor a rohangálásról és függöny mögé pillantásokról szól. Ha klasszikus interjúműsorban gondolkodtok, megfelelő videó és hangtechnikával települünk ki, hogy minden adott legyen a szakértői státusz erősítéséhez, a vendégek történeteinek elmeséléséhez.

Ajánlatkérés

Miben segíthetek?
A rendezvény részletei
Visszahívás adatok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer