intro_small

Bemutatkozás

Mehrl Tibor vagyok, tűzvédelmi mérnök, nyugállományú tűzoltó alezredes. 25 éves tűzoltói pályafutásom során több mint 10 éves megyei tűzmegelőzési szakmai múlttal rendelkezem, illetve tűzoltási csoportvezetőként, majd szolgálatparancsnokként szolgáltam.
Jelenleg a Metorika Bt. kötelékében tűzvédelmi oktatással, gyakorlatok tartásával és dokumentációkészítéssel foglalkozom, a hatályos jogszabályoknak, szakmai előírásoknak megfelelően.

Tűzvédelmi oktatás

A megfelelő akkreditációk és ismeretek birtokában, gyakorlott oktató és vizsgáztató vagyok. Legyen szó egy vállalat meglévő munkatársainak éves, illetve az újbelépők tűzvédelmi oktatásáról, vagy az általános tűzvédelmek oktatásáról, a releváns szakvizsgákra való felkészítésről, illetve a vizsgák megtartásáról, a teljes képzést és elismertetést végig tudom vinni az Önök cégénél.

Tűzoltási gyakolat

Szolgálati parancsnokként szerzett szakmai tapasztalataimnak köszönhetően tisztában vagyok vele, mire van szükség egy adott vállalat létesítményi tűzoltóinak gyakorlatoztatásához, a létesítményi tűzoltóság parancsnoka feladatainak ellátásához, valamint az új OTSZ szerinti üzemben tartó feladatainak ellátásához.

Tűzmegelőzési tevékenység

A tűzvédelmi mérnökként több létesítményben ellátom a tűzvédelmi vezetői, illetve a tűzvédelmi előadói feladatokat, szerződéses viszonyban. Tevékenységi körömhöz tartozik a tűzvédelmi szabályzatok elkészítése, a szakszerű kiürítési tervek előkészítése, az adott létesítmény tűzoltó készülék szükségleteinek kimutatása és a későbbi ellenőrzések, felülvizsgálatok elvégzése.