Close

Facebook LIVE riporter

Gimbalra helyezett telefonnal közvetítünk, külön igény esetén pedig 360 fokos kamerával is készülünk. Motion-timelapsekkel és gömbpanorámákkal egészítjük ki a szolgáltatást, hogy a LIVE mellett más LIKE vadász tartalmat is fel tudjunk tölteni az esemény során.

A Facebook LIVE-nak természetesen léteznek alternatívái. Ha a célközönséged inkább Instagramon, Snapchaten, vagy Youtube-on található, pár kattintással áttérhetünk oda is.

Facebook LIVE stábunk két szereplős. A riporter, aki a televíziós és vloggeres szakmákból merítve adja a lelkét a közvetítésnek a stand uppokkal, komment reagálásokkal; és a kameraman, aki a megfelelő kompozíciót keresi a különböző helyzetekben.

Egy Facebook LIVE közvetítés elképesztő dolgokra képes. Mi magunk is megbízásról-megbízásra értjük meg, milyen sok kiaknázatlan lehetőség rejlik ebben az új műfajban. Bemutathatunk kulisszatitkokat, őszintén reagálhatunk váratlan helyzetekre, miközben a közönség közelebb kerül a márkához, eseményhez. A mozgás közben is stabil képpel bemutathatunk nagyobb terepeket, végigkísérhetünk teljes folyamatokat. Az adástervet közösen ötletelve találjuk ki a megbízóval.

Fatboy Slim-el beszélgetünk. 😁

Posted by VOLT Fesztivál Official on Monday, June 26, 2017

Referenciák

Nem telhet el magyar fesztivál egy kiadós Wellhello 🇭🇺koncert nélkül, LIVE tekintetében pedig ütős crossoverre készül Nagy Katalin; ha már itt van velünk Kiss Balázs, akkor megnézzük mit szól Fluor a magyar bűvész bajnok trükkjeihez. #nemstrandolszjobbanmintén

Posted by Strand Fesztivál Official on Friday, August 25, 2017

Szirmai Gergely interjú @snowattack! #liftinterjú

Posted by Snowattack on Thursday, February 2, 2017

Hello Martin Garrix, hello VOLT2017!

Posted by VOLT Fesztivál Official on Thursday, June 29, 2017

MEGKEZDŐDÖTT! Indul a 21. HVG Állásbörze, ami 200 standdal, 19 előadóval, sok száz tanácsadói lehetőséggel, VR és AR élményekkel vár mindenkit két napon keresztül. Szűcs Gergely élőben jelentkezik a bejárattól, ahol börze pro-tippeket ad az itt eltöltött órák személyre szabása érdekben, aztán indul az BT ElőadóTérre, ahol Kiss Ádám lesz a vendége. A mai nap hosszabbított nyitvatartással várunk titeket, így munka, vagy suli után is simán ideértek. Regisztrálj itt! >> https://goo.gl/w7GpR5 #hvgallasborze

Posted by HVG Állásbörze on Wednesday, October 4, 2017

Sziasztok Szövetség Követők! Különleges LIVE-val készültünk ma reggelre, hiszen itt vagyunk a wmn.hu irodájában, ahol D. Tóth Kriszta és Szántó Péter épp készülnek a közös előadásukra. Szűcs Gergely a közös önkifejezés folyamatáról kérdezi őket és arról, mire számíthatunk majd tőlük az Országos Marketing Konferencián. #MMSZ #marketingworld #wmn

Posted by Magyar Marketing Szövetség on Thursday, October 19, 2017

Idézetek

"A HVG Állásbörze szervezőjeként elkötelezettek vagyunk látogatóink elhelyezkedésének, mindenkori fejlődésének, karrierútjának támogatásában. Ebben segített nekünk Szűcs Gergely, az a fiatal, de szakmája iránt annál jobban elkötelezett moderátor, Facebook LIVE riporter, aki rendezvényünk hangjaként minden álláskeresővel azonosulni tudott. Nem csak a börze nyújtotta számtalan személyre szabott lehetőségről tudott egyedileg mesélni, de irányt mutatott azzal, ahogy újító gondolataival, rendhagyó módszereivel szakmai előadóinkat, kiállítóinkat is meginterjúvolta. Mindezek kétség kívül hozzájárulhattak a börze résztvevőinek személyes és szakmai fejlődéséhez. Bízunk benne, hogy a jövőben is együttműködő partnereink között üdvözölhetjük a Metorika csapatát!"


Hajdú Csongor, főszervező, HVG Állásbörze

„Gergő elképesztő nagy segítség volt nekünk fent Les Orres-ban a ’17-es Snowattack fesztiválunkon. Egyik pillanatban sí és snowboard versenyt közvetített, a következőben koncerteket konferált, utána pedig már a sífelvonón, a backstage-ben csinált interjúkat, mindezt angolul és magyarul. A LIVE bejelentkezések sokat dobtak a Facebook kommunikációnkon, így a különböző bulikat, sztár fellépőket az otthoniaknak is megmutathattuk. Szeretnénk, hogy jövőre is fent legyen velünk egy hétig!”


Kollár Judit, SnowAttack főszervező, MEEX

"Az eddigi legnagyobb sporteseményt rendezi Magyarország 2017-ben. A 17. FINA Világbajnokság, melyet Budapesten és Balatonfüreden rendeznek mindenki számára óriási kihívást jelent. A szervezésben Szűcs Gergely is aktívan részt vett, hiszen a Víz Világnapja alkalmából rendezett rekordkísérletkor, nem csak kiváló stílusával, de felkészültségével, rögtönző képességével, együttműködésével, közvetlenségével és állandó mosolygásával nagyot lendített a műsor és az élő közvetítés menetén. Részünkről, egyöntetű vélemény alakult ki róla: továbbra is szeretnénk alkalmazni!"


Müller Béla, digitális médiáért felelős munkatárs, FINA 2017

"Gergőben nagyon szeretjük, hogy gyorsan és egyfajta kaméleon módjára minden helyzetben megtalálja a legjobb megoldást. Pont annyira extrovertált, amennyire kell, pont annyira rugalmas, amennyire szükséges és pont annyit tesz a porjektjeibe, amennyi elengedhetetlen a sikerhez."


Vaszary Ádám, Adamsky Budapest ügyvezető, Lay's/Pepsi

Szűcs Gergely


Gergő az önkifejezés megszállotjaként keresi a legkülönbözőbb retorikai kihívásokat. Facebook LIVE riporterként megjárta már a Sziget fesztivál hivatalos oldalát és a TEDX színpadot, szabadúszó műsorvezetőként pedig a néhány fős kerekasztal beszélgetéstől egészen a sok ezer fős szurkoltatásig terjed a tapasztalata, angol és magyar nyelven.

Riporterek

Nagy Katalin


Kata a profi színésznő lenyűgöző magabiztosságával érkezik meg a Facebook LIVE riporter szerepébe. Hétköznap esténként a TV2 képernyőjén, mellette pedig különböző színházi darabokban látható. Megkapó női karizmája a legkülönbözőbb helyzetek megoldására teszi alkalmassá ebben az új műfajban is.

Kapcsolat