intro_logo

Bemutatkozás

SZŰCS GERGELY VAGYOK, AZ ÖNKIFEJEZÉS MEGSZÁLLOTTJA. KÉTNYELVŰ MŰSORVEZETŐKÉNT, FACEBOOK LIVE RIPORTERKÉNT ÉS OKTATÓKÉNT KERESEM A KÜLÖNBÖZŐ KOMMUNIKÁCIÓS KIHÍVÁSOKAT. LEGYEN SZÓ NÉHÁNY FŐS KEREKASZTAL BESZÉLGETÉSRŐL, VAGY SOK EZER FŐS TÖMEGHYPEOLÁSRÓL, PROTOKOLLÁRIS RENDEZVÉNYRŐL VAGY FESZTIVÁLRÓL, A CÉL MINDIG UGYANAZ: HELYZETBE HOZNI A KÖZÖNSÉG TAGJAIT, A FELLÉPŐKET ÉS A RÉSZTVEVŐKET, HOGY NAGYSZERŰEN ÉREZZÉK MAGUKAT. ARRA TÖREKSZEM, HOGY RENDEZVÉNYEKEN SZERZETT MŰSORVEZETŐI TAPASZTALATOKAT ÉS AZ EGYETEMI OKTATÓI ÉLMÉNYEKET ÖTVÖZVE ŐSZINTE KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNYEKBEN RÉSZESÍTSEM AZ EGYBEGYŰLTEKET.

Moderátor

A főiskolai évek óta végzek moderátori tevékenységet különböző rendezvényeken. Legyen szó családi napról, márkaaktivitásról, telepített játékokról, szépségversenyről, sport programról, kész vagyok felvállalni a házigazda szerepét és erősíteni az adott program sikerét, felhozatalát. Mindenkori célom, hogy a vendégek zavartalanul, a szükséges információk birtokában élhessék át a számukra kínált élményeket.

youngpartners

Gergő a rendezvényeken nem csak a közönség, de az ügyfél kedvence is tud lenni, köszönhetően változatos karakterének. Megbízható, pontos és szívesen bízunk rá különböző stílusú, méretű rendezvényeket.
— Tóth Szabolcs, rendezvényszervező, Young & Partners

Konferanszié

A szabad programok kísérése mellett nagy rajongója vagyok a fegyelmezettebb, feszesebb rendezvényeknek is, ahol a kikapcsolódás mellett az intellektuális tartalmak is főszerepet kapnak. Díjátadók, sajtótájékoztatók, szakmai beszélgetések mind igényelnek olyan szereplőt, aki hol kellő komolysággal, hol kellő enyhüléssel képes tartani a fókuszt a résztvevők körében.

MET

Szűcs Gergely műsorvezetői megjelenése a főiskola rendézvényein új korszakot nyitottak közösségünk életében. Impulzív, magával vivő és kreatív szereplései nálunk lendületet és lelkes hangulatot tudtak adni a máshol egyébként igen unalmas, rutinszerű alkalmaknak is. Igen magasra állította be a mércét, nagyon nehéz pótolni, miután elvégezte a kommunikációs mester szakot és “kiment az életbe”.
— Vass László, rektor, Budapesti Metropolitan Főiskola

Ceremóniamester

Az esküvőkön egyre elterjedtebb az igény a modern kísérőre, aki a tradicionális vőfélyi kvalitások helyett egy újszerűbb megközelítést választ, a főszerep elkobzása helyett támogatólag lép fel, miközben szükség szerint informálja, mozgatja a násznépet. Nagy örömömre szolgál ifjú párokat a boldogító igenhez és azt követő mulattsághoz kísérni.

bw_logo

Gergővel kétnyelvű, angol-magyar esküvőkön dolgoztunk együtt. Munkájával teljes mértékben elégedettek vagyunk, a pároktól csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Szívesen keressük őt a jövőben is.
— Vasas Cs. Tímea, esküvőszervező, Beautiful Wedding

Referenciák

“Szűcs Gergő könnyedsége intelligens visszafogottsággal, lazasága és humora felkészültséggel, megbizhatósággal párosul. Éveken át állandó műsorvezetője volt a Metropolitan (korábban BKF) Főiskola rendezvényeinek. Jó volt vele dolgozni.”

Kepes András

“Egy jó moderátor legfontosabb ismérvei, hogy képes a közönség figyelmét megragadni, adott esetben szórakoztató lenni, illetve a váratlan helyzeteket is talpraesetten kezelni. Gergő ezekkel a képességekkel mind rendelkezik, ezért is szeretek vele dolgozni.”

Nyakas Laura, Sajtókapcsolati vezető, Trinity Communications

“Gergő moderátori stílusa szórakoztató, lendületes, friss és trendi. Választékos, közönségére folyamatosan figyel, és annak hangulatára reagálva viszi a dinamikát, vezeti közönségét. Kreatív, nyílt, őszinte. Nem csak végrehajtó, közös gondolkodásra nyitott, amennyiben folyamatos újító ötletei teret kapnak, szárnyal.”

Juszt Anita, vezető rendezvényszervező, Budapesti Metropolitan Főiskola