intro_logo

Bemutatkozás

Szűcs Gergely vagyok, az önkifejezés megszállottja. Kétnyelvű műsorvezetőként és egyetemi oktatóként, trénerként keresem a legkülönbözőbb kommunikációs kihívásokat. Legyen szó a Sziget Fesztivál Nagyszínpadáról, a Kreatív Magazin díjátadójáról, a Metropolitan Egyetem tréningjéről, a TEDx piros szőnyegéről, sajtótájékoztatóról vagy konferenciáról, a cél mindig ugyanaz: helyzetbe hozni a résztvevőket, építeni a közönséget és megfelelően artikulálni a szervezők üzenetét. Visszatérő angol nyelvű műsorvezető vagyok a francia alpokban a Snowattacken és Bécsben, a MOI konferencián.

Moderátor

Lazább rendezvények tekintetében validálva vagyok ötven ezer emberig a Sziget Nagyszínpad Special Partyk speakereként. Hasonlóan jól érzem magam kisebb csapattal is, legyen szó márkaaktivitásról, sporteseményről, céges családi napról, vagy ügyfélpartyról. Ügynökségekkel való együttműködésekben edzettem, beszélem az accountok és szervezők nyelvét és tudom mit jelent odafigyelni az ügyfél igényeire.

youngpartners

Gergő a rendezvényeken nem csak a közönség, de az ügyfél kedvence is tud lenni, köszönhetően változatos karakterének. Megbízható, pontos és szívesen bízunk rá különböző stílusú, méretű rendezvényeket.
— Tóth Szabolcs, rendezvényszervező, Young & Partners

Konferanszié

A laza programok mellett nagyon kedvelem a komolyabb szakmai tartalommal rendelkező eseményeket is. Konferencia moderátorként, kerekasztal vezetőként a legkülönbözőbb témákból készülök fel, ahol egyszerre kapcsolom össze a szakértőket a tájékozottságommal és a nézőket az őszinte csodálkozásommal.

MET

Szűcs Gergely műsorvezetői megjelenése a főiskola rendézvényein új korszakot nyitottak közösségünk életében. Impulzív, magával vivő és kreatív szereplései nálunk lendületet és lelkes hangulatot tudtak adni a máshol egyébként igen unalmas, rutinszerű alkalmaknak is. Igen magasra állította be a mércét, nagyon nehéz pótolni, miután elvégezte a kommunikációs mester szakot és “kiment az életbe”.
— Vass László, rektor, Budapesti Metropolitan Egyetem

Ceremóniamester

A gyakorlott műsorvezető egyik ismérve, hogy a szórakoztató szereplés mellett a háttérbe húzódási képessége is megvan. Ez az esküvői műsorvezetések során kiemelten fontos lehet, ahol egy alapszabály van: a pár a két főszereplő. Ha a fesztiválokon és konferenciákon edződött speakert kerestek, jó helyen jártok!

bw_logo

Gergővel kétnyelvű, angol-magyar esküvőkön dolgozunk együtt. Munkájával teljes mértékben elégedettek vagyunk, a pároktól csak pozitív visszajelzéseket kapunk. Szívesen keressük őt a jövőben is.
— Vasas Cs. Tímea, esküvőszervező, Beautiful Wedding

Referenciák

“Szűcs Gergő könnyedsége intelligens visszafogottsággal, lazasága és humora felkészültséggel, megbizhatósággal párosul. Éveken át állandó műsorvezetője volt a Metropolitan (korábban BKF) Főiskola rendezvényeinek. Jó volt vele dolgozni.”

Kepes András

“Egy jó moderátor legfontosabb ismérvei, hogy képes a közönség figyelmét megragadni, adott esetben szórakoztató lenni, illetve a váratlan helyzeteket is talpraesetten kezelni. Gergő ezekkel a képességekkel mind rendelkezik, ezért is szeretek vele dolgozni.”

Nyakas Laura, Sajtókapcsolati vezető, Trinity Communications

“Gergő moderátori stílusa szórakoztató, lendületes, friss és trendi. Választékos, közönségére folyamatosan figyel, és annak hangulatára reagálva viszi a dinamikát, vezeti közönségét. Kreatív, nyílt, őszinte. Nem csak végrehajtó, közös gondolkodásra nyitott, amennyiben folyamatos újító ötletei teret kapnak, szárnyal.”

Juszt Anita, vezető rendezvényszervező, Budapesti Metropolitan Főiskola